Selecteer een pagina

Beste geïnteresseerde,

Graag nodigen wij je uit voor een van de twee bijeenkomsten van ‘Checkjedatalek.nl’ over de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG). Deze wordt georganiseerd door: ‘Office In a Box’, ‘Daniels Huisman Advocaten’, ‘notaris Brummelhuis’ en ‘Dazzle’. Een unieke samenwerking tussen ICT, juridische en organisatorische ondernemingen.

De bijeenkomsten, gepromoot door het Ondernemershuis Deventer, zullen plaatsvinden op donderdag 15 maart en 22 maart 2018 van 15:30 – 17:30 te Deventer in het ‘Dazzle Business Experience Center’, gehuisvest in ‘De Gasfabriek’ (Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer).

Op 25 mei 2017 zal de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) vervangen. Velen van jullie zullen hiervan waarschijnlijk nog niet (geheel) op de hoogte zijn of gaan ervan uit dat er binnen jullie bedrijf niet zo snel datalekken voorkomen. In de praktijk blijkt echter het tegendeel! Veel bedrijven lopen nog altijd tegen de feiten aan.

Hoe kunnen enorme boetes door het niet-nakomen van de AVG vermeden worden en hoe bereid je je het beste voor op de nieuwe privacywetgeving? Om bedrijven hoge kosten te kunnen besparen, hebben wij samen het principe ‘Checkjedatalek.nl’ gecreëerd. Wij zullen je aan de hand van een interactieve presentatie zo goed mogelijk voorbereiden op de AVG.

Je kunt je telefonisch (+31 0 85 484 83 99) of digitaal (info@checkjedatalek.nl) aanmelden voor een van deze twee bijeenkomsten. Wij verwelkomen je graag! Een hapje en drankje staan voor je klaar. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus snel aanmelden is gewenst.

Wij hopen je donderdag 15 maart of donderdag 22 maart a.s. te mogen ontvangen in het ‘Dazzle Business Experience Center.’

Met vriendelijke groet,

Het team van Checkjedatalek.nl

logo-checkjedatalek